10 ani de Asistenta sociala

Centrul de Integrare prin Terapie Ocupationala Medias in colaborare cu Asociatia Phoenix Speranta Medias organizeaza evenimentul „10 ani de Asistenta sociala – Trecut, prezent si perspective in asigurarea serviciilor sociale de calitate  pentru persoanele adulte cu dizabilitati”. Evenimentul are loc in data  de 28.09.2017,  de la ora 9:30 la Sala Traube din Medias .

Pentru o imbunatatire reala a statutului persoanei cu  dizabilitati este dezirabil ca toti cei care reprezentam interesele lor sa fim convinsi ca efortul depus de noi reprezinta o faza incipienta a procesului de normalizare a relatiilor intr-o societate responsabila de soarta tuturor cetatenilor ei.

„Ne-am stabilit ca motto ”ABILITATEA in umbra dizabilitatii”  si am reusit sa concentram mai mult atentia pe abilitatile persoanei,  lasand la urma dizabilitatea.

Dorim ca acest eveniment sa doboare in continuare  obstacolele care isi pun amprenta in procesul de integrare a persoanei cu dizabilitati, obstacole care nu tin doar de functionalitatea persoanei cu deficienta intelectuala,  ci si de functionalitatea societatii. » Daniela Halmaci – director CITO

Eveniment desfasurat sub patronajul Consiliul Judetean Sibiu, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sibiu

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.