10 ani de Acapella la Sibiu

Pentru al zecelea an, consecutiv, Grupul Vocal Acapella revine la Sibiu cu traditionalul concert de Florii. In aceasta zi sfanta, glasurile cristaline ale solistilor Acapella vor incanta auditoriul cu un repertoriu cu totul si cu totul special.

Acapella 2

Pentru prima data in istoria concertelor de Florii, Grupul Vocal Acapella va prezenta publicului sibian trei concerte. Primul dintre ele are loc sambata, 23 aprilie, de la ora 19, in Biserica Romano-Catolica. Avand in vedere ca intre orele 18 si 19 in biserica are loc slujba, cei care doresc sa participe la eveniment sunt rugati sa nu intre in biserica inainte de ora inceperii concertului.

Cel de-al doilea concert va avea loc duminica, 24 aprilie, de la ora 11, in Catedrala Mitropolitana de pe strada Mitropoliei, iar ultimul concert de Florii de anul acesta va avea loc la Biserica Ursulinelor, tot duminica, de la ora 19. Invitatul special al concertelor de Florii este actorul sibian Catalin Neghina.

Grupul vocal Acapella a luat fiinta in anul 1999. Albumul de debut a fost intitulat „Trei Crai de la Rasarit”. Sibiul i-a „adoptat” in anul 2006, cand Acapella a oferit o serie de concerte in cadrul Festivalului International de Teatru de la Sibiu. De-a lungul Capitalei Culturale Europene si, apoi, in fiecare an, de Florii si de Craciun, Acapella a incantat publicul sibian cu unicitatea melodiilor sale.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

8 comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.