„Ziua Mondiala a Apei” sarbatorita la Medias

„Ziua Mondiala a Apei” este sarbatorita si in acest an la Medias. Compania „Apa Tarnavei Mari” sarbatoreste pentru al cincilea an consecutiv „Ziua Mondiala a Apei” prin doua evenimente. Primul eveniment va avea loc la Scoala nr. 8, in cadrul Proiectului de parteneriat educational judetean „Micii chimisti in actiune”,  azi  de la ora 14:00.

Al doilea eveniment, „Expozitia-concurs de Afise si Postere – Apa esenta vietii”, din cadrul Concursului interjudetean de Ecologie Generatia ECO-Terra editiia I, va avea loc maine la Biblioteca Municipala „Stephan Ludwig Roth”, de la aceeasi ora.Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.