“Vergessene Kinder” doneaza 2.500 de euro

Membrii organizatiei germane “Vergessene Kinder”, reprezentate de familia Petra si Carl Heinz Ullrich, au sprijinit beneficiarii fundatiei Andreea, Medias oferind  pachete care cuprind alimente si articole sanitare, in valoare aproximativa de 2.500 Euro. Acestea au fost distribuite in cursul zilelor trecute in scopul de a sprijini familiile afectate de virusul HIV SIDA din Medias, Bazna, Boian, Malancrav, Brateiu, Alma, Agarbiciu, Axente Sever.

De asemeanea, tot prin colaborarea intre cele doua organizatii, familia Ullrich a stimulat si pe cei 15 voluntari active ai fundatiei Andreea, care intreprind actiuni de informare si preventie in cadrul proiectului “Abordari integrate de prevenire HIV/SIDA in Romania”, finantat de catre Mecanismul Financiar SEE, prin implementatorul principal U.N.O.P.A., Bucuresti.


„Reprezentantii organizatiei “Vergessene Kinder” au mai intreprins actiuni asemanatoare, pentru beneficiarii din Medias si zonele arondate, in decursul celor peste 10 ani de colaborare cand au fost alaturi prin  distribuirea directa a  acestor ajutoare. Astfel, doamna Petra Ullrich a devenit una dintre persoanele cele mai apropiate de sufletele incercate atat de greu prin suferinta creata de aceasta boala” a declarat azi  Maria Gina Toma, coordonator programe al Fundatiei Andreea din  Medias.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Un comentariu


  1. Actiuni deosebite cu oameni deosebiti.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.