Ziua Portilor Deschise la Statia Regionala de Epurare

Operatorul „Apa Tarnavei Mari” organizeaza anul acesta, pentru prima data, Ziua Portilor Deschise  la Statia Regionala de Epurare a Apelor Uzate din Medias, amplasata in partea vest a municipiului, pe str. Rora Mare, F.N.. Aceasta va fi deschisa spre vizitare joi, intre orele 09.00-14.00.

Turul statiei se face in grupuri organizate, vizitatorii fiind insotiti de reprezentanti ai operatorului, care vor explica procesul de epurare al apelor uzate, de la intrarea in statie pana la deversarea in emisar, raul Tarnava Mare.

Statia de epurare Medias

Statia are trei trepte de epurare si este complet automatizata. Pentru locuitorii regiunii, avantajul punerii in functiune a noii statii de epurare este conformarea cu standardele de epurare ale Directivei 91/271/CEE,  imbunatatirea calitatii mediului si a standardului de viata.   

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.