„Ziua Portilor Deschise“ la Primaria Municipiului Medias

Astazi, 7 aprilie, Primaria Municipiului Medias organizeaza cea de-a patra editie a „Zilei Portilor Deschise“, care isi propune sa inlesneasca mediesenilor intelegerea activitatii desfasurate de municipalitate. Actiunea se va desfasura intre orele 10.00 – 14.00 si va cuprinde un tur al primariei, iar cei prezenti vor avea ocazia sa viziteze birourile edililor si sa stea de vorba cu acestia.

primaria_medias

In plus, in acest an vizitatorilor le va fi prezentat proiectul „Batalia Reciclarii“ si vor avea ocazia sa invete sa colecteze selective deseurile. Pana in present, 250 de elevi de la scolile din municipiul Medias si din satul apartinator Ighisul Nou si-au confirmat prezenta la eveniment.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.