Ziua Educatiei Nonformale este marcata azi la Medias

Consiliul Local al Tinerilor, in colaborare cu Medias Debate Club, organizeaza in aceasta dupa amiaza un Debate Forum, la Primaria Medias. Evenimentul are loc, de la ora 14, in Sala Daniel Thellmann, avand scopul sa-i antreneze pe membrii CLT Medias in gandirea critica, sa ii invete sa evalueze argumente si sa ia decizii in calitate de jurati intr-o dezbatere in care ambele parti au sanse egale de argumentare si castig de cauza.

Medias Debate Club

“Intentia Medias Debate Club este sa sensibilizeze profesorii de la scolile generale, respectiv liceele Mediasului, in legatura cu posibilitatea de a face debate acolo unde predau. Este vorba de a promova un tip de activitate care, la nivelul judetului Sibiu, in comparatie cu alte judete, este, in continuare, slab dezvoltata si promovata”, explica profesorul Dan Sima.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

12 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.