Ziua Culturii Nationale

Primaria municipiului Medias organizeaza maine, 15 ianuarie 2020, incepand cu ora 12.15, in cadrul Bibliotecii Municipale ‘’St. L. Roth’’ un eveniment dedicat Zilei Culturii Nationale si marelui poet roman, Mihai Eminescu.

Elevii claselor a IX – a A si a IX – a B de la Liceul Teoretic ‘’St. L. Roth’’ Medias, insotiti de doamnele profesoare Daniela Aparaschitei si Andreea Leitao, participa la activitatea intitulata ‘’Mari Romani: Mihai Eminescu – 170 ani de la nasterea poetului national’’. Este pregatit un film privind viata si activitatea poetului, dupa care, elevii vor citi poezii scrise de acesta.

“De asemenea, invitam toti cititorii bibliotecii la inaugurarea expozitiei de carte: ‘’Omagiu Poetului Mihai Eminescu’’, ce va fi deschisa pe tot parcursul lunii ianuarie”, anunta organizatorii.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.