Zilele Comunei Tirnava, la a VII-a editie

Au inceput pregatirile pentru cel mai mare eveniment cultural din Comuna Tirnava. Este vorba despre “Zilele Comunei Tirnava” care a ajuns la editia a VII-a si care si-a propus inca de la inceput sa multumeasca toate gusturile, programul manifestarilor fiind realizat pentru toate categoriile de varsta.

In prima zi cei mici se vor bucura de Trupa de Teatru  T.A.C.T. Sighisoara care va juca piesa ‘’In poienita’’ de Eugen Padureanu, dupa care isi vor pune in practica talentul la desen si jocuri distractive, fiind rasplatiti cu o discoteca in aer liber.

Sambata, dis-de-dimineata, incepe campionatul sportiv “Cupa Tirnavei”, iar la amiaza Ansamblul Romilor “Inimi Fierbintí’ din Medias da startul programului artistic.

Dupa deschiderea oficiala a festivalului care va avea loc la ora 18:00, ziua de sarbatoare continua cu muzica usoara, in compania solistei Costea Daniela din Sighisoara si Emanuel Varga din Medias (fost concurent la emisiunea de talente X Factor). Seara va fi incheiata de concertul artistului de succes Nick N&D, care revine dupa patru ani in comuna noastra.

Ultima zi, duminica, au loc finalele campionatului de fotbal si premierea castigatorilor, insa nu va lipsi nici programul artistic: Ansamblul folcloric ‘’Tarnava – Vanatori’’ din judetul Tg.Mures, muzica populara cantata de Aurelian Adam si un recital extraordinar sustinut de Adriana si Mariana Anghel.

Ultima seara continua cu un program de muzica usoara al formatiei Orizont din Medias si in final, elementul de traditie, focul de artificii, care incheie cu succes inca un eveniment ce ramane in istoria comunitatii locale.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.