Workshop Sebastian Marcovici

Seria workshop-urilor de fotografie Focus Sibiu continua in aceasta saptamana. Dupa ce Arthur Mustafa, product manager Nikon Romania a initiat peste 20 de fotografi amatori sibieni in arta fotografiei de portret si a celei de peisaj, a venit randul ca tinerii pasionati de aceasta arta sa afle si o parte din secretele fotografiei de presa.

Sebastian Marcovici workshop

Cel de-al doilea workshop se anunta a fi mult mai solicitant pentru participanti. Sebastian Marcovici, autorul expozitiei Focus Sibiu 2012 si unul dintre cei mai premiati fotografi de presa din tara isi va initia cursantii in fotografia de presa. Workshop-ul va avea loc joi, 30 mai, de la ora 17, in Centrul de Informatii pentru Turisti din Piata Mare. „Cred ca nu exagerez daca spun ca fotografia de presa e cel mai complex gen. O fotografie de presa reusita contine elemente din toate celelalte genuri. La prima vedere pare o categorie foto foarte simpla, point and shoot, insa in esenta e mult mai mult de atat. E greu de invatat dar si satisfactia publicarii unei fotografii este pe masura”, spune Sebastian Marcovici. Sesiunea practica a workshop-ului va avea loc intre 1 si 2 iunie, in Piata Huet, la festivalul Huet.Urban.

Timp de doua zile, fotografii cursanti vor putea surprinde imagini din timpul unuia dintre festivalurile reprezentative ale orasului. „Am facut un parteneriat cu Fundatia Heritas, organizatorul Festivalului Huet.Urban, pentru a oferi cursantilor experienta completa a fotografierii unui eveniment. Pentru doua zile, intre ei si fotografii profesionisti nu va fi nicio diferenta iar sansele de a isi vedea fotografiile publicate sunt foarte mari”, mai spune Sebastian Marcovici. Inscrierile la workshop se fac prin email la adresa contact@focussibiu.ro.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.