Week-end cu doua premiere pentru Paul Sebastian Popa

Acest sfarsit de saptamana va fi unul important pentru actorul mediesean Paul Sebastian Popa. Paul are programate doua premiere la Cluj-Napoca. Sambata, joaca pentru prima oara in “Micul Print” dupa Antoine de Saint-Exupery, in regia lui Marius Costache. Spectacolul se adreseaza copiilor de peste 4 ani, dar, in acelasi timp, este un spectacol pentru intreaga familie, pentru ca, stim cu totii, ”Micul Print” nu este doar o poveste pentru copii, ci si una pentru oameni mari. Piesa se joaca de la ora 11:00, la REACTOR de creatie si experiment.

Paul-Sebastian Popa

Duminica, Paul urca pe scena la Cluj–Napoca, in piesa „O zi de vara”, adaptare dupa S. MROZEK, regie si scenografie Bia Baraboi. Este un spectacol despre manifestarea sexelor si a puterii lor, despre diferentele nascute intre esenta si aparenta, adevar si falsitate, iubire si ura, viata si moarte.

“Este al treilea proiect din care fac parte, in aceasta stagiune, un proiect realizat, de aceasta data, la alta companie de teatru independent din Cluj-Napoca si anume Create.Act.Enjoy, prin programul ,,Luna creativa”. Va astept de la ora 20:00, la The Box – Create.Act.Enjoy”, mi-a spus Paul Sebastian Popa.

Comentarii

20 de comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.