Vrei sa lucrezi in Austria ca ingrijitoare/ingrijitor?

Mediesenii interesati de un loc de munca in Austria au, zilele viitoare, ocazia sa se intalneasca cu un angajator. Cura Domo Gemeinsam organizeaza un eveniment de recrutare personal, in data de 23 septembrie a.c., ora 18:00, la Gemaindehaus – Biserica Evanghelica, str. Bisericii, cu intrare de pe str. Petru Rares.

bild2

Agentia „Gemeinsam durch den Alltag“, cu sediul la Viena, fondata in anul 2004, isi ofera serviciile în domeniul ingrijirii batranilor la domiciliu. Angajatorul cauta persoane interesate sa lucreze ca ingrijitoare/ingrijitori sau asistente medicale/asistenti medicali pentru munca la domiciliu 24h, in ture de lucru a cate 21 de zile. Cu locuri in Viena si împrejurimi, Steiermark si zona Salzburg. Evenimentul este organizat in colaborare cu partenerul din Romania, SC BBC Power Cars SRL.

Comentarii

5 comentarii


  1. Una dintre cele mai jepcare firme….pt începătoare 40 de euro….și familia plătește 68-75euro….firma asta are peste 1500 de ingrijitoare….pt celelalte cu relații. .se da 50-55-65….de euro dar cazurile bune și ușoare se dau doar pe relații. .abia acum le decontează un drum la fete…pana acum îl achitat integral…adică 120de euro..


  2. Buna ziua !!va pot lasa un numar de contact daca aveti nevoie de microbuz pentru a transporta doamnele/domnii la munca in Austria ….Leo Tours….0724639813

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.