Vizita delegatiei Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Centru la Medias

Municipiul Medias primeste miercuri, 26 septembrie a.c., vizita unei delegatii a Agentiei pentru Dezvoltare Regionala (ADR) Centru. Delegatia este condusa de catre directorul general al ADR Centru, domnul Simon Cretu si este compusa din 25 de membri ai Landului Brandenburg, precum si de oficiali ai ADR Centru, experti in accesarea fondurilor europene, carora li se vor alatura reprezentanti ai administratiei publice locale din municipiul nostru.

Vizita de documentare se desfasoara in cadrul unui amplu eveniment desfasurat in perioada 24 – 26 septembrie, privind rezultatele atragerii de fonduri nerambursabile pentru dezvoltare regionala, prin Programul Operational Regional si de marcare a impactului cooperarii internationale cu diverse organizatii si regiuni europene.

In cele trei zile, evenimentele se desfasoara la Alba Iulia, Targu Mures si Medias si sunt dedicate parteneriatului unic la nivel european, dintre Regiunea Centru si Landul Brandenburg.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.