Vino sa vezi un film documentar realizat la Medias

Asociatia Culturala “Mediasul nostru”, in colaborare cu Casa Gazelor Naturale, va invita la proiectia unui film documentar realizat la Medias. Filmul “Libertate in pantofi de copil” face parte din selectia oficiala a ASTRA FILM FESTIVAL 2015, in cadrul sectiunii Made in Romania.

afis proiectie casa gazelor

Documentarul “Libertate in pantofi de copil” este povestea lui Uwe Pelger, nascut la Medias in anul 1971, care a parasit Romania inainte de caderea „Cortinei de Fier” si s-a stabilit in Germania. Acolo a invatat o meserie, si-a intemeiat o familie si a trait mai bine de douazeci de ani fara a privi inapoi, fara a se interesa de ceea ce a lasat in urma. Dupa 25 de ani, Uwe Pelger se intoarce pe meleagurile natale pentru a privi atat in trecut, cat si in prezentul Romaniei, asa cum este el in momentul de fata.

Proiectia este programata la Casa Gazelor Naturale, in data de 8 octombrie a.c., de la ora 18:00. La proiectie vor participa realizatorii filmului din Germania si mediesenii care apar in documentar. Proiectia va fi urmata de o dezbatere pe tema actualitatii filmului, sustinuta de realizatorii acestui proiect.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

9 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.