Viceprimarul Mediasului, in delegatie la Atena

Azi, 25 ianuarie, a avut loc la Atena, in Grecia ceremonia oficiala de decernare a titului de Regiune Gastronomica Europeana – 2019 regiunilor Sibiu si Egeea de Sud (Grecia). Delegatia sibiana a fost compusa din reprezentantii consortiului, care au depus dosarul de candidatura, respectiv Consiliul Judetean Sibiu, Primaria Municipiului Sibiu, Primaria Medias, Universitatea ”Lucian Blaga” Sibiu, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Sibiu si Asociatia Judeteana de Turism Sibiu.

Christine Thellmann, viceprimarul Mediasului, a reprezentat Primaria la acest eveniment. Titlul de Regiune Gastronomica Europeana este acordat de Institutul International pentru Gastronomie, Cultura, Arte si Turism uneia sau mai multor regiuni europene, membre in platforma Regiune Gastronomica Europeana, care depun un dosar de candidatura prin care imbratiseaza principiile platformei si care pun accentul pe dezvoltarea economica locala prin gastronomie.

Ceremonia a avut loc in prezenta unor inalti oficiali, precum sefa unitatii de turism din DG Growth a Comisiei Europene – Silvia Draghi, ministrul grec al turismului – Elena Kountoura, membrii ai parlamentului grec, Ambasadorul Romaniei la Atena – Lucian Fatu, guvernatorul regiunii Egeea de Sud – Georgios Hatzimarkos. Delegatia sibiana a fost primita calduros la Atena de Excelenta Sa, Lucian Fatu, ambasadorul Romaniei in Grecia, care si-a manifestat intreaga disponibilitate de a sprijini acest program.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.