Vezi lucrarea lui Saddo, la Sibiu International Street ART Festival

Medieseanul Raul Oprea, cunoscut in lumea artistica sub numele de Saddo, a participat, zilele trecute, la o noua editie Sibiu International Street ART Festival. Impreuna cu Pren, Saddo a realizat la Liceul Energetic, o lucrare de arta murala.
Saddo lucrare Sibiu 2016
Incepand de luni, 22 august 2016, 24 de artisti romani si internationali, printre care si cunoscutii Fikos si Francisco Camilo, si-au luat in primire zidurile gri propuse de Primaria Municipiului Sibiu si au inceput sa le picteze dupa propria viziune, in concordanta cu tema din acest an – „Invata sa zbori”.
Editia proaspat incheiata aduce 18 lucrari noi, realizate in echipa sau individual in opt locuri din Sibiu: sase scoli gimnaziale si licee (murale), Piata Huet (instalatie) si Magazinul Dumbrava (lucrare 3D pe asfalt). Toate acestea au fost finalizate si insumeaza 917 metri patrati de pictura, ce imbogatesc primul Tur de Arta Stradala din Romania, inaugurat in urma cu un an.
StreetArtTour-3
Despre expozitiile realizate in strainatate de Saddo, poti afla aici.
 
Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

18 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.