Vernisajul expozitie Sibiu 3D la Medias (video)

Fotograful sibian Daniel Baltat si-a vernisat ieri dupa amiaza expozitia “Sibiu 3D” la Medias. Dupa doua luni de expunere in Turnul Sfatului din Sibiu, conducatorul al Scolii de Fotografie „Image Art”, a fost de acord sa isi expune fotografiile si la Muzeul Municipal Medias.

 Vernisaj expozitie Daniel Baltat la Medias

Expozitia este deschisa publicului pana in data de 20 octombrie si contine unele din cele mai bune fotografii stereoscopice realizate de Daniel, care a lansat in acest an si un album cu aceste fotografii pe care il puteti cumpara din librariile sibiene. Mai jos ai imagini de la vernisaj si un interviu cu autorul expozitiei.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.