Vasile Muraru si Valentina Fatu, pe scena Salii Traube

Vineri, 20 noiembrie a.c., de la ora 18.00, iubitorii de teatru si divertisment sunt asteptati la Sala Traube din Medias sa vizioneze un spectacol de exceptie, care îi are ca protagonisti pe Vasile Muraru si Valentina Fatu.  Este vorba despre spectacolul-divertisment: “Asta seara…chef de ras”, regia Vasile Muraru, organizat de catre Directia Municipala pentru Cultura Medias .

afis Asta seara

„Spectatorii vor putea urmari o comedie ancorata în realitate, cu putina ironie, cu putina detasare dar…. cu foarte mult umor. Pretul unui bilet este de 20 de lei, iar biletele se pot achizitiona de la Sala Traube”, spun organizatorii.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

9 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.