Vasile Muraru si Valentina Fatu, la Sala Traube Medias

Vineri, 4 noiembrie a.c., de la ora 19.00, iubitorii de teatru si divertisment sunt asteptati la Sala Traube din Medias, sa vizioneze un spectacol de exceptie, care ii are ca protagonisti pe Vasile Muraru si Valentina Fatu.

Spectacol Vasile Moraru

Este vorba despre spectacolul-divertisment: “Astazi, minte-ma frumos”, regia Vasile Muraru, un spectacol de tip variete, vivace, antrenant, in care alterneaza numere de comedie (scenete, scheciuri, cuplete etc.), cu cele de muzica de buna calitate sustinute de Bianca Sarbu, o solista profesionista, experimentata, carismatica si cu mare priza la public. Pretul unui bilet este de 10 de lei si se poate achizitiona de la Sala Traube.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

26 de comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.