Vasile Chisiu, din nou pe scena din Anglia

In aceasta perioada, Vasile Chisiu se afla la Londra, unde repeta pentru o serie de spectacole. Baritonul va avea luna viitoare sase reprezentatii cu “Un ballo in Maschera” de Giuseppe Verdi, in care interpreteaza rolul Renato. Vasile a mai colaborat cu Winslow House Opera in anul 2014, in productia “Lucia”, avand o prestatie uimitoare, mentionata si pe pagina de internet a institutiei. Detalii ai aici.

Spectacolele sunt programate in perioada 7 – 16 iulie a.c., la Winslow House Opera. ”Bal mascat” (in italiana ”Un ballo in maschera”) este o opera compusa de Giuseppe Verdi pe un libret de Antonio Somma. Premiera absoluta a operei a avut loc la Teatro Apollo din Roma, in ziua de 17 februarie 1859. Durata operei: cca 140 minute. In ciuda finalului sau tragic, opera are multe momente foarte reusite, de combinare armonioasa a sublimului si ironiei, o mixtura de tragism si comedie care i-a facut pe multi critici de muzica de opera sa o eticheteze ca „shakespeariana”.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.