Valentine’s Day by CLT Medias

Cu ocazia Valentine’s Day, Consiliul Local al Tinerilor din Medias va organiza doua proiecte pentru toti tinerii si indragostitii din Medias. Proiectele sunt deja traditionale si, in acest an, vor avea loc la Strandul Municipal.

 Valentine (9)

 

Este vorba despre traditionalul “Casatoreste-te pentru o zi!”, proiect care simbolizeaza existenta iubirii si a increderii intre cupluri, dar si despre Valentine’s Party, o petrecere tematica. Tot in cadrul acestor proiecte vor exista si concursuri si provocari pentru tineri, in special pentru cei indragostiti, dar si o tombola la care premiile sunt foarte consistente. Proiectul se va desfasura vineri, 13 februarie dupa cum urmeaza: Casatoreste-te pentru o zi!, de la ora 20:00, iar petrecerea de la ora 21:30.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.