Unirea Principatelor Romane marcata azi la Medias

Casa Gazelor Naturale organizeaza azi, de la ora 13:00, evenimentul “Unire-n Cuget si Simtiri”. Manifestarea este dedicat implinirii a 155 de ani de la infaptuirea Unirii Principatelor Romane Moldova si Tara Romaneasca.

Afis- Unire-n Cuget si Simtiri

Actiunea cuprinde o dezbatere despre evenimentele de la 24 ianuarie 1859 si momente ale domniei lui Alexandru Ioan Cuza in care, elevii Liceului Teoretic “Stephan Ludwig Roth” si ai Scolii Gimnaziale “Hermann Oberth”, coordonati de profesorul de istorie- dr. Mihai Chiriac, vor sustine alocutiuni alaturi de reprezentanti ai Unitatii Militare si ai Asociatiei Cadrelor Militare in Rezerva.

Actiunea face parte dintr-un program de responsabilitate sociala, in domeniul cultural, a companiei Romgaz. Partenerii acestui eveniment sunt: UM 01810  Medias- comandor Sminchise Vasile, Cercul Militar Medias, Asociatia Veteranilor de Razboi si Asociatia Cadrelor Militare in Rezerva.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.