Unde mergem in week-end?

Am din nou cateva recomandari pentru week-end. Amatorii de baschet au azi meciul de debut al celor de la CSM Medias. Cei care vor sa joace tenis de masa pot participa la Cupa Prieteniei la tenis de masa. Competitia se desfasoara in data de 21 octombrie a.c., la Sala Polivalenta si Sala Romgaz.

Maine, cantautorii Adrian Ivanitchi si Catalin Condurache te asteapta la o lansare de albume. Iubitorii de literatura pot participa, incepand de azi, la Colocviul International Exipora. Medieseanul Manfred Michael Seiler sustine un concert unic si extraordinar cu ocazia celebrarii „Saptamanii Cartofului“. Concertul va avea loc sambata, 21 octombrie, ora 18:00, la Palatul Brukenthal din Avrig. Daca vrei o portie zdravana de blues cu influente balcanice, atunci nu rata sambata intalnirea cu prietenii de la Nightlosers.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.