Un nou volum lansat de dr. Vasile Marculet

Istoricul mediesean dr. Vasile Marculet a publicat o noua carte. Zilele trecute a iesit de sub tipar volumul “Structurile ecleziastice de la Dunarea de jos si Biserica orientala (secolele IV- X)”. Volumul ce-i poarta semnatura a aparut la Editura Sfantul Ierarh Nicolae din Braila.

volum Vasile Marculet 2015

“Cartea lui Vasile Marculet – “Structurile ecleziastice de la Dunarea de jos si Biserica orientala (secolele IV- X)” – este o intreprindere merituoasa si necesara, iar imbinarea eruditiei cu perceptia unei cantitati remarcabile de informatie si diversitate de opinii devine evidenta pe parcursul demersului stiintific”, spune Mihail Zahariade, autorul cuvantului inainte al volumului.

“Realizarea volumului reprezinta finalizarea unui proiect care a debutat in ianuarie 2013. Din motive obiective, legate de documentare, prelucrarea materialului selectat, redactare, dar si de implicare in alte proiecte, finalizarea lui s-a prelungit pana in aprilie 2015. Prezenta lucrare nu a aparut pe un teren gol. Ea se situeaza la capatul unor indelungate demersuri pe care le-am consacrat studierii situatiei crestinismului si organizarii bisericesti din regiunile Dunarii de Jos”, mentioneaza autorul.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.