Un nou premiu international pentru Cosmin Berghean

Medieseanul Cosmin Berghean a mai castigat un premiu international. Cosmin a participat zilele trecute la concursul balcanic de fotografie speologica „WeAndCaves”, care s-a desfasurat in Bulgaria. La concurs s-au inscris 32 de fotografi din 12 tari, iar juriul a avut de ales dintr-un total 180 de fotografii.

Cosmin Berghean

Cosmin a castigal locul intai la categoria Beauty of Caves, cu o fotografie realizata in Pestera Huda lui Papara, si locul cinci, cu un instantaneu din Pestera Pojarul Politei. Cele doua fotografii au fost expuse si in Croatia, in timpul taberei din Ogulin. Concursul a fost organizat de Speleo Club Prista si Balkan Speleological Union.

life in a waterdrop cosmin berghean
Fotografia castigatoare.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

258 de comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.