Un mediesean preda la Scoala de podcasting

Cosmin Tataru MVPZilele trecute la Medias Blog Awards am afla de un nou proiect interesant, la care participa si medieseanul  Cosmin Tataru. Cosmin impreuna cu Razvan Burz lucreaza impreuna la un proiect prin care vor sa popularizeze podcastul in Romania.

Foarte popular in Statele Unite ale Americii, podcastul nu este foarte cunoscut in tara noastra si in Europa. Pentru cei cu abilitati de comunicare audio este o modalitate mult mai facila, decat blogging-ul sau vblogul. Eu ascult saptamanal podcast-ul realizat de Eddie Trunk, cunoscut in U.S.A. si in lumea intreaga pentru THAT METAL SHOW, de la VH1.

Burzcast este un podcast romanesc despre tehnologie, productivitate, management si lifestyle, cu aparitie saptamanala. Cosmin si Razvan colaboreaza la Scoala de podcasting si chiar au realizat un podcast impreuna dupa aventura americana de New York, din luna noiembrie.

Cosmin ne-a recomandat si o lista cu podcasturi romanesti.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

17 comentarii


  1. O prostie lista ăia de podcasturi „pe care le poți asculta online”. Prin definiție podcastul este ceva ce descarci pentru a asculta offline, e.g. pe un iPod fără conexiune la net, în timp ce faci jogging sau îți bați covorul/nevastă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.