Un mediesean preda arte martiale la Palatul Brukenthal

Manfred Michael Seiler a decis sa organizeze seminarii de arte martiale in Romania. Medieseanul stabilit in Germania s-a aflat de curand in tara pentru a pregati cateva evenimente sportive, care vor avea loc la Palatul Brukenthal din Avrig. Primul seminar a fost organizat in luna mai a acestui an.

Manfred Michael Seiler

Cu ocazia unei vizite fulger la Medias, Manfred mi-a spus ca, din luna martie a anului viitor, la Palatul Brukenthal, Asociatia „RomaniaKenpoKarateInternational-Dragon of Transylvania” (ROKENKAI), impreuna cu BAI-SKIAF, vor organiza periodic seminarii in sisteme de autoaparare si arte martiale, pentru toate categoriile de varsta si interes. Asian-Africa-European Kenpo este un stil autentic, bazat pe structura Funakoshi-Kanazawa-African Style. Mouhammed A. Jonn Dione, partenerul medieseanului, este singurul sportiv in Arte Martiale care detine in Karate 8.Dan, Judo 7.Dan, si Kenpo 9.Dan.

Dragonsworld 2016 Avrig Palat B

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

44 de comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.