Un mediesean a participat la proiectul ”Orasul Artistilor” (video)

Tanarul Alexandru Vijoli a participat zilele trecute la proiectul sibian ”Orasul Artistilor”. Alex a petrecut doua zile in Orasul Artistilor, un proiect implementat de catre Asociatia pentru Infrumusetarea Orasului Sibiu si cofinantat de Primaria Municipiului Sibiu. Acesta are loc in fiecare an, in Piata Mica din Sibiu, si asteapta curiosii cu o galerie de arta adusa in strada, cu ateliere de pictura amenajate chiar aici, in spatiul public, cu work-shop-uri pentru copii si adulti, cu ateliere cu parintii si chiar si cu o biblioteca din care se pot rasfoi carti despre arta.

Sun indrumarea profesorului Catalin Precup, tanarul artist mediesean a realizat o lucrare, care va fi expusa in cadrul unei expozitii de grup. Miercuri, 26 septembrie a.c., i-am avut invitati la ”Lentila de Contact” pe Alexandru Vijoli si Tudor St. Popa, presedintele Asociatiei pentru Infrumusetarea Orasului Sibiu, si am discutat despre Orasul Artistilor. Inregistrarea emisiunii o poti vedea mai jos.

Pe finalul proiectului ”Orasul Artistilor” de anul acesta, Asociatia pentru Infrumusetarea Orasului Sibiu a pregatit trei noi expozitii de arta.

Lunar, profesorul Catalin Precup a dat strigarea pentru organizarea unor ateliere de pictura in aer liber, in cadrul proiectului Orasul Artistilor. Rezultatele acestor ateliere, picturi realizate in Piata Mica din Sibiu de catre elevi ai Scolii Populare de Arte si Meserii ”Ilie Micu”, sunt expuse in galeria de arta stradala amenajata in fata Turnului Sfatului, in perioada 15-30 septembrie.

Proiectul Orasul Artistilor urmareste sa fie, pe langa platforma prin care se pot exprima artistii sibieni, si o rampa de lansare pentru viitori artisti.

 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Un comentariu


  1. Felicitări, Alexandru. Ești talentat, mult succes în continuare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.