Un italiano vero gateste la Hotel BinderBubi Sighisoara (video)

Fiul unui bucatar faimos din Italia gateste la Hotelul BinderBubi Sighisoara. Alessandro Corradi a venit in Romania ca turist si s-a hotarat sa ramana pe aceste meleaguri. Timp de sase ani, a locuit si muncit la Oradea, iar de cateva saptamani s-a alaturat echipei de la hotelul de cinci stele BinderBubi din Sighisoara. Cand era mic, italianul refuza sa gateasca. O perioada a lucrat in tara natala ca si carabinier, dar acum Alessandro a decis sa calce pe urmele tatalui, care a lucrat la nivel inalt in domeniul gastronomiei. Seniorul Corradi a fost bucatar sef la RAI (postul de televiziune national al Italiei) si  la varsta de 18 ani avea deja sub comanda o echipa de 60 de persoane.

Allesandro Corradi

De cand a venit la Sighisoara, Alessandro a facut schimbari in meniul restaurantului si ii place sa gateasca mereu din produse proaspete si sa isi surprinda clientii cu niste preparate de cinci stele, la preturi accesibile. L-am intrebat care este specialitatea bucatarului si mi-a raspuns: “Asta este valabil pana la patru stele, la cinci stele totul trebuie sa fie exceptional”.  

Chiar daca se afla doar deputin timp la Hotelul Binder Bubi Sighisoara, Alessandro pregateste surprize culinare celor care vor trece pragul restaurantului. Cu ocazia intalnirii noastre, Alessandro m-a surprins cu un muschi de vita, imbunatatit cu anghinare, cu o garnitura de broccoli sote si hribi, plus o crema de trufe negre.

preparat

Daca mergeti la Hotelul Binder Bubi Sighisoara, dupa ce savurati bunatatile gatite de Alessandro, va recomand sa va relaxati la Spa-ul Blumengarten.

Inca din anul 2012, Hotelul BinderBubi Sighisoara intrat in finala Galei Premiilor de Excelenta, din cadrul Hotel Tourism & Leisure Investment Conference, la inceputul anului 2013  se afla in top 10 Hoteluri de Lux din Romania, conform TripAdvisor si de curand a primit punctajul 9,1 la Booking si Certificat de Excelenta si Traveller`s Choice TRIPADVISOR, pe anul 2015 .

Eu si prietenii mei cu siguranta o sa revenim. Felicitari pentru servicii si ospitalitate! 

mircea

Comentarii
Posted in , ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

22 de comentarii


  1. Bucataria italiana ma fascineaza. El este cu adevarat un bucatar bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.