Ultimele achizitii la Gaz Metan

Reprezentantii Clubului Gaz Metan Medias au prezentat in aceasta dupa-amiaza ultimele doua achizitii. Atacantul de 25 ani Dan Roman, transferat de la Targu-Mures, si fundasul stanga Ivan Vukadinovic, care a evoluat ultima data la formatia din prima liga a Serbiei, BSK Borca, au semnat fiecare un contract valabil pe trei ani si jumatate cu Gaz Metan.

Abonamentele pentru returul de campionat se pun in vanzare incepand de maine la casieriile Stadionului Gaz Metan. Abonamentele se pot achizitiona de luni pana vineri in intervalul orar 11-18. Pretul unui abonament este de 120 lei pentru toate sectoarele stadionului.

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.