Turul Ciclist al Sibiului tranziteaza azi Mediasul

In perioada 5-9 iulie 2017, se desfasoara cea de-a saptea editie a Turului Ciclist al Sibiului, inclusa in calendarul Federatiei Romane de Ciclism si al Uniunii Internationale de Ciclism, la categoria ME 2.1. La startul competitiei s-au aliniat 120 de concurenti, reprezentand 14 tari europene.

Etapa a patra a turului, care se desfasoara azi, cuprinde si municipiul Medias si se va derula pe traseul: Sibiu – Barghis – Biertan – Medias – Copsa Mica – Sibiu. Intrarea caravanei cicliste in municipiul nostru se va face din directia Brateiu, pe DN 14, parcursul incluzand strazile Brateiului, Aurel Vlaicu, Horea, Closca, Andrei Saguna, Hermann Oberth, Soseaua Sibiului, iar iesirea se va face pe DN 14 spre Sibiu. Ciclistii participanti la acest eveniment vor intra in municipiul Medias aproximativ la ora 19.00.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.