Turrepitz traieste din nou!

Mediesenii pot asculta din nou bataile ceasului din Turnul Trompetilor si pe Turrepitz. In aceasta vara un specialist din Herrenberg (langa Stuttgart) a venit la Medias sa-l readuca la viata pe Turrepitz. Specialistul a studiat mecanismul din Turnul Trompetilor, iar acum 2 saptamani a revenit cu alti 2 colegi si in cateva zile a reparat mecanismul.

 Turrepitz

Acum Turrepitz (din saseste: „Peter al Turnului“) functioneaza din nou. La fiecare sfert de ora se aude bataia unui clopot mic (1x, 2x si 3x). La fix se aud 4 batai, dupa care Turrepitz isi misca bratul si se aud 8 batai, dupa care clopotul mic si clopotul mare bat de câte ori arata ceasul.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.