Turnul Trompetilor din Medias, pe timbru Romfilatelia

Ieri s-a inregistrat o noua premiera pentru Medias. Turnul Trompetilor se afla de ieri intr-o emisiune de sase timbre, „Turnurile Timpului, Turnuri cu Ceas”. Romfilatelia a dedicat emisiunea catorva dintre cele mai reprezentative ansambluri de acest fel construite de-a lungul timpului in Romania. Respectivele marci postale vor putea fi achizitionate, incepand de maine, de la toate magazinele Romfilatelia din tara.

Turnurile cu ceas

Pe langa timbrul cu Turnul Trompetilor din Medias (3,1 lei), incepand de maine, colectionarii de timbre mai pot cumpara timbre cu Turnul Castelului Peles (14,5 lei), Turnul cu Ceas al palatului Culturii din Iasi (3,3 lei), Turnul primariei din Oradea (3 lei), Casei Sfatului care costa 4,7 lei si Turnul Palatului Comunal din Buzau (3,6 lei).

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

6 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.