Turneul „La Vida Loca” ajunge la Medias

Sub genericul „La Vida Loca”, vor avea loc in Romania sapte concerte extraordinare de flaut si pian, sustinute de Matei Ioachimescu si Alfredo Ovalles. Evenimentele se vor desfasura in perioada 10-17 aprilie a.c., in Bucuresti, Otopeni, Deva, Cluj-Napoca, Medias si Bistrita.

turneu la vida loca

La Medias, recitalul de pian si flaut ”La Vida Loca” este organizat de catre Directia Municipala pentru Cultura, Sport, Turism si Tineret Medias, in parteneriat cu Forumul Democrat al Germanilor Medias si Biserica ”Sfanta Margareta”, si va avea loc miercuri 13 aprilie a.c., ora 19.00, la Casa Schuller din Medias.

Renumitul flautist Matei Ioachimescu revine pe scenele din Romania, de aceasta data alaturi de pianistul venezuelean Alfredo Ovalles, pentru a oferi melomanilor un spectacol muzical de exceptie. Cei doi artisti vor prezenta, in premiera, o poveste sonora inedita despre viata, dragoste imposibila, celebrarea naturii si dans, playlist-ul serii cuprinzand muzica din Venezuela, Argentina, Peru, Cuba sau Brazilia, dar si o lucrare special creata pentru acest eveniment si dedicata celor doi interpreti de catre compozitorul Mario Forte.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

7 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.