Trupa de teatru „Noi si atat”, la Biertan

Trupa de teatru de amatori „Noi si atat” din Medias va evolua, sambata, 10 octombrie a.c., pe scena Caminului Cultural Biertan. Scenetele „Siretenia sau dreptatea judecatorului” si „Inspectia”, puse in scena de actorii amatori medieseni, vor fi prezentate publicului din Biertan in cadrul unui eveniment multicultural care, pe langa teatru, include muzica, dansuri populare si o expozitie cu lucrari ale elevilor din localitate.

afis piesa Noi si atat

Evenimentul este organizat de Centrul de Resurse pentru Comunitatile de Romi, CeDeS si Fundatia „Mihai Eminescu Trust”, in cadrul unui proiect finantat prin granturile SEE 2009-2014, in cadrul Fondului ONG Romania. Spectacolele incep la ora 16, iar intrarea este libera.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

9 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.