Trofeul „Corydalis”, editie aniversara

In perioada 23-25 martie a.c., in localitatea montana Sambata de Sus, la Complex Caprioara, are loc Trofeul „Corydalis” la turism montan, editia a XXV-a, cu ocazia implinirii a 31 de ani de activitate a clubului mediesean.

Concursul gen Lira Carpatina va reuni la start cluburi montane din toate regiunile tarii. Si-au anuntat prezenta circa 300 participanti din 25 cluburi montane. Probele de concurs sunt muzica, poezie, umor pe teme montane, caricatura, grafica afis ecologic si fotografie.

Vineri seara vor avea loc recitalurile folk ale grupurilor Restart, Vocelis, Cetatea si cativa membri ai cluburilor de turism:  Piticu de la Brasov, Tiberiu Petrovici (Bucuresti), Moldovan Dorel (Baia Mare). Sambata se vor tine probele de concurs, iar duminica festivitatea de premiere.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.