Trei atleti medieseni alearga in Serbia

Mediesenii Peter Herman, Andra Todoran si Alexandru Urian vor alerga, zilele viitoare, la o competitie in Serbia. Atletii Clubului Scolar Sportiv Medias vor face deplasarea impreuna cu antrenorul Vasile Herman si vor alerga la un cros organizat de Primaria Kraljevo. Este a treia participare a sportivilor medieseni la aceasta competitie. Peter alearga la juniori 1-5000 m, Andra la juniori 2-4000 m si Alexandru la juniori 3-4000 m.

La finele anului trecut, Peter a obtinut un rezultat meritoriu la maratonul de la Viena, motiv pentru care a primit o invitatie speciala la aceasta competitie din Serbia. Aflat la a sasea participare la competitia internationala din Viena, desfasurata in ultima zi din an, acesta a reusit totodata sa doboare si propriul sau record personal, astfel ca a incheiat cei 5.400 metri intr-un timp de 16 minute si 57 secunde.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.