Traseu cultural la Malancrav

Fundatia “Mihai Eminescu Trust” anunta desfasurarea programului zilnic de demonstratii tinut de mestesugarii din satul Malancrav. In cadrul centrului expozitional inaugurat la Gospodaria nr. 139, care este si punctul de plecare pe traseul cultural creat in cadrul proiectului, vizitatorii au la dispozitie pliante, brosuri, harti si carti de vizita, al caror scop este prezentarea si promovarea mestesugarilor, a mestesugurilor si a tehnicilor utilizate. 


Malancrav

Tot in cadrul proiectului, exista un capitol dedicat promovarii on-line. Prin intermediul paginii de Facebook www.facebook.com/malancravheritage si a paginii de Internet www.malancrav.ro (disponibila in perioada urmatoare), vizitatorii pot obtine informatii despre sat si despre comunitatea locala, in mai multe limbi de circulatie internationala.

Conacul Apafi de la Malancrav
Conacul Apafi de la Malancrav

Detalii despre zona gasesti am scris si cu ocazia proiecului Prin sibiu Meu.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

19 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.