Transilvania Rookie Fest in weekend la Arena Platos

Concurenti din Austria, Germania, Cehia, Polonia, Bulgaria si Romania se vor lupta in weekend pentru titlul de la Transilvania Rookie Fest. Concurentii sunt impartiti pe doua categorii de varsta: Grom si Rookies Transilvania Rookie Fest este cea mai importanta competitie din Romania dedicata snowboarderilor sub 18 ani si este cotata la 2 stele TTR, masura de referinta a competitiilor de snowboard din lume.

Whitelight-WEB-18-12-09-28-2772
Foto: hila.ro

Competitia face parte din concursul international World Rookie Tour, concurs impartit in mai multe etape ce au loc in Cehia, Australia, Canada, Chile, Romania sau Austria. Arena Platos este singurul complex de ski si snowboard din Romania care gazduieste o competitie de aceasta talie la nivel international. Tinerii concurenti sunt impartiti in doua categorii de varsta, Rookies, tineri nascuti intre 1 ianuarie 1997 si 31 decembrie 1999, si Grooms, cei nascuti dupa data de 1 ianuarie 2000. Ambele sectiuni sunt divizate in grupe de fete si baieti.

Whitelight-WEB-18-11-28-16-0143
Foto: hila.ro

Evenimentul se va desfasura in fun-park-ul Arena Platos, unde saptamana trecuta a avut loc concursul de slopestyle Arena Freestyle Open. „Am lucrat intreaga saptamana la refacerea fun-park-ului iar multe dintre elemente au fost modificate fata de concursul de saptamana trecuta pentru a adauga un grad de dificultate mai mare”, spune Radu Lungu, event-manager la Arena Platos. Pana in acest moment si-au anuntat intentia de participare concurenti din Austria, Germania, Polonia, Cehia, Bulgaria si multi tineri romani promitatori. „Copiii romani sunt mult mai bine pregatiti decat in anii precedenti iar multi dintre ei au trecut anul acesta de la categoria Grom la Rookies, unde nivelul este mult mai ridicat”, mai spune Radu Lungu.

Transilvania Rookie Fest este cel de-al saselea eveniment din calendarul World Rookie Tour din acest an dupa etapele din Chile, Australia, Elvetia, Italia si Bulgaria. Inscrierile in concurs vor avea loc vineri, in apreski-ul Arena Platos, pana la ora 18. Antrenamentele vor avea loc sambata, intre orele 9 si 10 iar competitia va incepe la ora 11. Castigatorii categoriilor Rookie si Grom vor primi doua bilete la marea finala World Rookie Tour din Ischgl iar toti ocupantii podiumului la ambele categorii sunt calificati automat la aceasta finala.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.