Times of Need concerteaza la Medias

Prietenii de la Times of Need vor canta, luna viitoare, in Medias. Trupa din Cluj Napoca, din care face parte medieseanul Adrian Turcu, o sa sustina un concert in data de 8 august a.c., la Prohibition Pub, incepand cu ora 21:00. Biletul de intrare este 10 lei.  

Times of Needs Medias

Times of Need este o trupa de Southern Metal din Cluj-Napoca (Romania) si a fost infiintata la mijlocul anului 2013 de catre Feri Kilin – chitara, zis si Mr. Killin (ex – Delyr si Truda), impreuna cu Adrian Turcu bass (ex – EyeSeeRed si Betrayer). 

Duminica 2 august a.c., baietii vor avea un recital in cadrul celei de-a doua editii a festivalului “We are Rocking the City”, in Piata Unirii din Cluj Napoca.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.