The Rocky Horror Picture Show la Biertan

In aceasta  seara la Biertan va fi proiectat un film special. Clasic al cinema-ului de gen, proiectat pentru prima data pe marele ecran din Romania, intr-o versiune restaurata digital, musicalul trash The Rocky Horror Picture Show (regia Jim Sharman, 1974) va fi difuzat incepand cu orele 23:30  la Festivalul „Luna Plina”.

Film ce sfideaza, in continuare, orice clasificare si midnight-movie prin definitie, TRHPS reprezinta motivul pentru care s-a inventat, practic, termenul de „film cult”. Enciclopedie ambulanta in materie de cinema de serie B (filmul aduna mai multe referinte, trimiteri si clin d’oeils decat orice dictionar) si ancorat de o distributie cel putin eclectica (Tim Curry, Susan Sarandon, Meat Loaf si Richard O’Brien), The Rocky Horror Picture Show reprezinta o vizionare obligatorie si o experienta pe masura.

Detalii despre programul festivalului gasesti aici.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.