Terapii complementare – Obezitatea (II)

obezitate 2

Continuam azi seria pastilelor Terapii complementare dedicate obezitatii. De aceasta data dr. Ladislau Rosenberg prezinta cateva cure si modul in care trebuie sa ne comportam in cazul in care vrem ca sa scapam de kilogramele in plus. Nu rata concursul care are ca premiu un Slim Form Grape. Pentru a participa la tragerea la sorti trebuie sa imi raspunzi pana sambata viitoare cum folosesti acest produs.

 De aceasta data dr. Ladislau Rosenberg prezinta cateva cure si modul in care trebuie sa ne comportam in cazul in care vrem ca sa scapam de kilogramele in plus.

Slim form shake

Nu rata concursul care are ca premiu un Slim Form Shake. Pentru a participa la tragerea la sorti trebuie sa imi raspunzi pana sambata viitoare, cum folosesti acest produs.

Comentarii

3 comentarii


  1. Se iau 5 linguri din aceasta pulbere, se adauga lapte degresat, lapte de soia sau suc de fructe si se amesteca energic; rezulta o compozitie delicioasa cu un aport caloric redus, care inlocuieste o masa.


  2. 5 linguri din aceasta pulbere se amesteca energic cu lapte degresat, lapte de soia sau suc de fructe; rezulta un amestec cu un continut caloric scazut care inlocuieste o masa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.