Terapii complementare – Modelul terapeutic Rose

In cadrul editiei de azi a pastilei Terapii complementare, dr. Ladislau Rosenberg ne prezinta modelul terapeutic “Rose”.

Ladislau Rosenberg

“Datorita colaborarii indelungate cu medici cu mare experienta in domeniul metodelor complementare si alternative, dr. Rusu Dan Mihai din Medias si dr. Mezei Iosif din Sighisoara, am putut extinde metodele prezentate anterior si cu alte terapii, cum ar fi: biorezonanta, acupunctura, reflexoterapia, bowtech, balneoterapie, s.a. Si in domeniul terapiilor complementare si alternative, o buna colaborare intre medic si farmacist, este necesara in vederea asigurarii unui tratament optim pacientilor, care apeleaza la aceste metode” spune Ladislau Rosenberg. 

Din editia viitoare am pregatit cu ajutorul sponsorilor niste surprize pentru voi.  Editia de saptamana trecuta se poate vedea aici

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.