Tentativa furt bani parcare (video)

Stirea ca primaria Medias a strans anul trecut suma de 360.169 de lei din cele 390 parcari, a dat ideei unora care au incercat sa se serveasca din automatul de pe strada Honterus. Probabil au confundat automatul cu un bancomat si in loc de card au folosit flexul.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

3 comentarii


  1. Subiectul de mai sus nu are nici o relevanta pentru ca nu s-a incercat sa se staie usa la automat cu flexul in scopul sustragerii de banii, automatul este taiat de prin septembrie daca imi aduc bine aminte, din pacate cu alt scop, deci mu are nici o legatura cu incasarile primariei.


  2. Daca automatul a fost deteriorat „in alt scop” din punctul meu de vedere este si mai grav. Degeaba se fac investitii de mii de euro daca noi ne batem joc de ele.


  3. Nu este si nu a fost niciodata intentia de a se deterioara automatul doar pt a se vedea daca rezista la furt, si niciodata nu s-a dorit sa se bata joc de banii investiti in aparatura, problema la timpul respectiv a fost mai complicata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.