Teatru din Serbia, pe scena Salii Traube

In programul Festivalului Culturii Ortodoxe 2016, sambata, 22 octombrie 2016, ora 18.30, este inclusa piesa ”Doua surori ca doua nurori” de Matei Mircioane, pusa in scena de TRUPA DE TEATRU AMATORI „NEICA” DIN COSTEI (Banatul Sarbesc, Serbia).

Teatrul Coștei

 TRUPA DE TEATRU AMATORI „NEICA” DIN COSTEI a fost infiintata in anul 1882. De 38 de ani, trupa de teatru a functionat fara intrerupere, ceea ce o face sa fie unicat pe plan mondial, la nivelul trupelor de amatori. Din 1998, functioneaza sub egida Societatii Cultural-Artistice ”Mihai Eminescu” din Costei, societate care promoveaza cultura romana.

Din distributia piesei, pe care o vor prezenta pe scena Festivalului Culturii Ortodoxe de la Medias, fac parte primarul comunei Costei, Florin Balagean, medicul Marius Savu si doua liceene, Amelia Balagean si Eugenia Prodan, iar regia este semnata de Nicolae Dumitru Vladulescu, directorul Teatrului National Resita (jud. Caras-Severin).

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

11 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.