Tabara de creatie Vara a firii, editia a treia

De ieri se desfasoara la Zlagna a treia editie a taberei de creatie Vara a firii. In acest an participa pictorii: Elena Zouain, Traian Marza, Ioan Sarlea,  Iulia Sava, Natalia Bardi si Silvia Pandrea, care duminica isi vor expune lucrarile executate in cadrul unei expozitii la scoala din sat. Vernisajul va avea loc la ora 10,00 invitati fiind Ion Onuc Nemes si Valentin Muresan. Vernisajul editiei de anul trecut il poti vedea aici.

afis_Vara a firii 2014

Sambata incepand cu ora 17:00, se vor organiza discuti pe tema” Arta in spatiul rural”. Au fost invitati poeti Dumitru Chioaru, Stefan Melancu, George Nimigeanu, Marius Ciungan, Nicolae Suciu  si interpreti de muzica  folk din Medias.

 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.