Stadionul Gaz Metan va gazdui doua partide din Liga intai

UPDATE

In conditiile in care partida dintre CFR Cluj si Petrolul Ploiesti nu se va mai disputa la Medias, programul de vanzare al biletelor pentru partida dintre Gaz Metan si Pandurii Targu-Jiu. Astfel in ziua de duminica, ele vor putea fi achizitionate in intervalul orar 11-13, iar luni programul a ramas neschimbat 12-18:30.

Stadionul Gaz Metan va gazdui duminica si luni doua partide din Liga intai. Astfel, duminica de la ora 21:00 se va disputa partida dintre CFR Cluj si Petrolul Ploiesti, iar luni de la ora 18:30 cea dintre Gaz Metan si Pandurii Targu-Jiu.

Stadion Gaz Metan Medias

Pentru partida dintre CFR Cluj si Petrolul Ploiesti biletele se vor pune in vanzare duminica in intervalul orar 14-21 la casieriile Stadionului Gaz Metan. Pentru partida de luni, biletele se vor pune in vanzare duminica intre orele 14-18 si luni in intervalul orar 12-18:30. Pretul unui bilet pentru ambele jocuri este de 10 lei in toate sectoarele stadionului.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.