Sportivii de la Ippon Medias pe podium la Brasov

Sportivii de la Ippon Medias au fost premiati in acest sfarsit de saptamana la Brasov. Clubul din Medias a participat la Campionatul National de Karate WKC pentru copii organizat de FR Karate WKC si a castigat 5 medalii de aur si altele de argint si bronz.

La competitie au fost prezenti 550 de copii din 54 de cluburi iar Ippon Medias a facut deplasarea cu un lot de 16 sportivi. Sensei Doru Tichindelean este multumit de rezultatele obtinute de elevii sai. In perioada urmatoare o parte din sportivi vor participa la o competitie in Italia si la mai multe stagii de pregatire.

Ippon_sigla

Rezultate:

Locul I:  Lupu Maia Kumite fete 7-8 ani

             Ivan Iulia Kumite fete 9-10 ani

             Rotariu Sabina Kihon fete 9-10 ani

             Szekely Vlad Kata baieti 13-14 ani si Kumite baieti 13-14 ani -1.65cm.

Locul II: Lupu Maia Kata fete 7-8 ani

            Echipe fete Kata 9-10 ani

Locul III: Dobrin Diana Kihon fete -7 ani

              Rotariu Sabina Kata fete 9-10 ani

              Voda Diana Kata fete 13-14 ani

               Armenean Samira Kata fete 9-10 ani

„Suntem foarte multumiti de rezultate pentru ca noi avem un schimb de generatii cu multi copii noi, aflati la primele lor participari la un CN. Ne pregatim de Campionatele Mondiale din Polonia din luna octombrie cu o parte dintre copii.  Tinem pumnii cadetilor si juniorilor care peste 2 saptamani vor reprezenta Romania la Campionatele Europene de la Verona: Cristina Padurean, Topa Andreea, Vlad Szekely, Catalin Paturan, Victor Tatomir, Alexandru Popa si Mihai Truta” a adaugat Dora Hanga.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

19 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.