Spectacol folcloric „PRIMAVARA, PRIMAVARA…”

Directia municipala pentru Cultura Medias, organizeaza duminica, 13 martie a.c., la Sala Traube, incepand cu orele 17.00, un spectacol folcloric exceptional intitulat „PRIMAVARA, PRIMAVARA…”. Biletele se gasesc la Sala Traube si se pot achizitiona la pretul de 5 lei.

Primavara primavara

Evenimentul aduce pentru publicul mediesean suite de cantece si dansuri din zona noastra, sustinute de Ansamblul „Perla Tarnavelor” cu solistii vocali: Luminita Dejan, Jeni Banea, Viorica Curcean, Bacea Aurica, Narcisa Luncan Simon, Tarnu Ariton, Radu Dumitru, Raul Pop, Liviu Preda si Claudiu Ionescu, acompaniati de orchestra ansamblului dirijata de dl. Marian Sicoe.

Invitatii speciali ai evenimentului sunt: Adi Neamtu unul dintre cei mai cunoscuti si indragiti solisti instrumentisti din Sibiu si binecunoscuta interpreta de muzica populara Alina Pinca.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

13 comentarii


  1. Invitați speciali sunt Alina Pinca și Adi Neamtu! Și mulți alții tot speciali și ei!!!!


  2. Invitatii speciali ai evenimentului sunt : Adi Neamtu si Alina Pinca .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.