Spectacol extraordinar cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei

Artisti renumiti ai muzicii populare romanesti alaturi de interpreti si ansambluri folclorice ale Muresului si Tarnavelor, intr-un spectacol extraordinar, cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei. Organizatorii va astepta la sarbatoarea Marii Uniri, in Piata C. Coposu, incepand cu ora 11.00, sa traiti impreuna momente pline de simtire si spiritualitate romaneasca.

Recitalurile folclorice de exceptie sunt sustinute de interpreti consacrati de muzica populara precum Ionut Fulea si Veta Biris. Alaturi de acestia, in cadrul spectacolului de muzica si dansuri populare, vor evolua artisti, formatii si ansambluri reprezentative ale zonei Tarnavelor si Muresului: Ciprian si Mihaela Istrate, Bogdan Toma, Cristian Roman, Ansamblul folcloric ,,Purtata’’ Medias si Grupul instrumental ,,Ceterasii de pe Campie’’.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.